Przepis na dietetyczny omlet z brokułami i fetą

  • SKŁADNIKI (1 porcje):
  • 1 szklanka posiekanych brokuły
  • 2 duże jajka roztrzepane
  • 2 łyżki sera feta rozdrobnionego
  • 1/4 łyżeczki suszonego koperku
  • 2 kromki chleba pełnoziarnistego (tosty)
  • PRZYGOTOWANIE:
  • 1. W garnku zagotować wodę, do gotującej się wody dodać brokuły i gotować 3-5 min. Odsączyć.
  • 2. W małej miseczce połączyć jajko, ser feta oraz koperek. Rozgrzać patelnie przełożyć brokuły, wylać mieszkankę z jaj na całą patelnie i usmażyć omlet ok. 2 min. Przełożyć na talerz, podawać z tostami.
  • SMACZNEGO!!

Zobacz Treningi Active Woman

20 minutowy trening na całe ciało z obciążeniem, trening dla kobiet